09.03.2023
12.WISE Baltijas konference mazā un vidējā biznesa vadītājiem

Pēc kopējā WISE Baltijas uzņēmēju kluba un First Baltic Hubbard College of Administration veiktā mārketinga pētījuma rezultātiem, pati galvenā problēma uzņēmējiem šobrīd ir skaidrības un stabilitātes trūkums. Praktiski puse (48%) respondentu nesaprot, kas notiks tālāk, saistībā ar nestabilo ekonomisko un politisko situāciju pasaulē. Cenas aug, uzņēmumi akūti izjūt finanšu un apgrozāmo līdzekļu trūkumu.

Lai palīdzētu uzņēmumu īpašniekiem un vadītājiem skaidri organizēt savu darbību sarežģītos apstākļos, aicinām visus uz 12. WISE Baltijas konferenci par tēmu: «KĀ TIKT GALĀ AR KRĪZES SEKĀM KAD NAV SKAIDRĪBAS UN STABILITĀTES».



 

Trauksme un nedrošība atkāpjas, kad uzņēmējam ir skaidra situācijas izpratne un efektīvi instrumenti stabilam darbam. Šādus iedarbīgus instrumentus no Hubbard Management System vadības tehnoloģijas jūs varat iegūt, kļūstot par 12. WISE Baltijas konferences dalībnieku.

Jūs gaida divas aizraujošas dienas ar ekspertiem-praktiķiem: reāli keisi, "laifhaki" un risinājumi – tikai tas, kas dod rezultātu!

VĒLOS PIEDALĪTIES