Цена: 590 €
SPECIALAIS PIEDAVĀJUMS

Uzņēmēji, kuri nolemj kaut ko mainīt sava uzņēmuma darbībā un izveidot sistemātisku biznesu, ne vienmēr vēlas nekavējoties sākt gremdēties lielās un apjomīgās apmācību programmās.

⁉️ Bieži saņemam šādus jautājumus: “Kā es varu iepazīties ar visiem vadības instrumentiem un izlemt, kas šobrīd man  ir vispiemērotākais?”

Protams, uz šo jautājumu ir atbilde!

Tiem, kas vispirms vēlas saprast, kas ir sistematizēts bizness, kas ir vadības instrumenti un ko tie var dot jūsu uzņēmumam, vēlos piedāvāt kursu, kas sniedz pamatzināšanas un prasmes par tiem. Un tikai tad būs iespējams iedziļināties vēlamajā jomā.

 

Aicinām uz online kursu
"Administratīvā "know how" modelis".

 

Kursa mērķis ir iemācīt cilvēkam vadības pamatus. Kursa absolvents iegūs zināšanas par administratīvajiem pamatprincipiem un prasmi tos pielietot.

Būt labam vadītājam nozīmē zināt, kā kaut ko pareizi darīt, prast pielietot to, ko zināt, un panākt to izpildi, spēt izlabot kļūdas un atgriezties pie pareizām darbībām.



 

Mums ir SPECIĀLAIS PIEDAVĀJUMS:

-10% līdz 30.04.2024

Cena Jums: 590 eiro

 

APMAKSĀT KURSU

 


P.S. Ja jums ir jautājumi par pašu kursu vai apmācību formātu, lūdzu, sazināties ar mums pa numuru +371 27757060 (WhatsApp, Telegram) vai rakstiet uz info@hcabaltic.org.


 

Пожалуйста, заполните форму. Поля, помеченые звёздочкой обязательны для заполнения.
Личные данные
Имя, фамилия: *
Компания / должность: *
Сфера деятельности: *
Телефон: *
E-mail адрес: *
Ознакомился и согласен с политикой защиты персональных данных.